Camping Outdoor Wintersport

Klantenservice

Ruilen / Herroepingsrecht


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen per mail (info@petstrakampeerenski.nl) of per telefoon (0524-593704). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Ruilen voor een ander artikel

Indien u uw aankoop wilt ruilen voor een ander product dan heeft Petstra daar de volgende procedure voor: Meld uw retour en omruiling aan per mail (info@petstrakampeerenski.nl) of per telefoon (0524-593704). Op deze wijze bespoedigt u het retourproces. U dient in uw e-mail in ieder geval uw volledige naam, factuurnummer en artikel te vermelden. Let op, u dient het te ruilen artikel vervolgens compleet en onbeschadigd indien mogelijk in de originele verpakking te retourneren en voorzien van een kopie van de factuur. Tevens ontvangen wij dan graag een begeleidend schrijven met reden van retour en welk artikel u graag zou ontvangen. Uw retourpakket kunt u bijvoorbeeld aanbieden bij een PostNL agentschap. Via een bevestigingsemail wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw retour. Eventuele prijsverschillen in verband met de ruiling voor een duurder of goedkoper product wordt uiteraard met u verrekend. Indien u geld terugkrijgt wordt dit teruggestort op uw rekening. Is het product duurder dan wordt er contact met u opgenomen om dit te regelen.

Niet ruilen

Heeft u een product gekocht dat niet past of niet bevalt dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Meld uw retour aan per mail (info@petstrakampeerenski.nl) of per telefoon (0524-593704). Op deze wijze bespoedigt u het retourproces. U dient in uw e-mail in ieder geval uw volledige naam, factuurnummer en artikel te vermelden. Let op, u dient de bestelling vervolgens binnen 14 dagen indien mogelijk in de originele verpakking te retourneren en voorzien van een kopie van de factuur. Tevens ontvangen wij dan graag een begeleidend schrijven en reden van retour. Uw retour pakket kunt u bijvoorbeeld aanbieden bij een PostNL agentschap Zodra wij uw pakket retour hebben wordt deze verwerkt en wordt uw geld teruggestort op uw rekening. Via de e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw retour.
Let op: De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

N.B. om de overeenkomst te ontbinden, kun je tevens gebruik maken van het wettelijk vastgesteld modelformulier voor herroeping (PDF) Klik hier


Retourneren


Uw retourpakket op laten halen door PostNL

Wilt u een pakket retour sturen naar Petstra maar heeft u geen tijd om dit af te leveren bij het postkantoor, dan heeft PostNL de ophaalservice. Het pakket wordt thuis of op het werk opgehaald. De kosten voor een pakket tot 10 kilo bedragen €8.95. Deze kosten komen voor rekening van de klant. Voor meer informatie over deze service.hier leest u er alles over

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@petstrakampeerenski.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Verzenden & levertijd


Standaard worden de door u bestelde artikelen dezelfde dag nog verstuurd. Wij zorgen er voor dat uw bestelling goed wordt verpakt en verzonden. De meeste pakketten worden door PostNL en Koopman Transmission verzonden dit is afhankelijk van de grootte en gewicht van de zending.

Gemak Service

Naast bezorgen op uw huisadres (factuuradres) kunnen wij ook binnen Nederland het pakket laten bezorgen op elk gewenst adres (voor de Waddeneilanden kan dit vertraging opleveren). zodat u uw bestelde goederen ook bij uw werk, vrienden of familie kunt laten bezorgen en u eerder van uw nieuwe aanwinst kunt genieten!

Track en Trace

Petstra zendt u via e-mail, indien afgegeven door de transporteur, een Track en Trace code zodat u uw zending kan volgen tot aan uw voordeur.

Geen voorraad

Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn.

Verzendkosten binnen Nederland (incl.21% BTW)

Voor alle artikelen wordt € 6,95 verzendkosten per bestelling in rekening gebracht.

Verzendkosten buiten Nederland (incl.21% BTW)

Voor alle artikelen buiten Nederland wordt € 34,95 verzendkosten per bestelling in rekening gebracht.

Betaalmogelijkheden


Petstrakampeerenski.nl is met de grootst mogelijke zorg ingericht zodat u gemakkelijk en veilig online kunt winkelen en betalen. U hebt de keuze uit de volgende 3 betaalmogelijkheden:

- iDeal
- Vooraf overmaken middels telebankieren of bankoverschrijving
- Onder rembours (alleen binnen Nederland, kosten: vanaf € 20,20 )

iDeal:

Wanneer u met iDeal betaalt, wordt uw ordernummer automatisch aan de betaling gekoppeld. iDeal is de in Nederland meest gebruikte online betalingsmethode. Met iDeal kunt u betalen wanneer u telebankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank. Direct na het bestelproces krijgt u automatisch de keuze voor wijze van betaling. Als u kiest voor iDeal, loopt het proces automatisch door zodat u direct uw betaling kunt verzorgen. Veilig, correct en supersnel. Uw betaling wordt direct door ons ontvangen, zodat uw bestelling meestal binnen 1-2 werkdagen door ons verzonden kan worden. Na uw betaling keert u terug naar de website van Petstra.

Telebankieren en handmatige bankoverschrijving:

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u direct per e-mail de orderbevestiging. Wanneer u met telebankieren of een handmatige overschrijving betaalt, vermeldt u bij betaling uw ordernummer en gebruikt u het rekeningnummer (zie hieronder) van petstrakampeerenski.nl om uw betaling te voldoen.
Rabobank: 12.98.59.281
Voor betalingen vanuit het buitenland is ook onderstaande informatie nodig
IBAN:NL49RABO0129859281 en BIC:RABONL2U

Rembours:

Indien u kiest voor levering en betaling onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de rembourskosten vanaf € 20,20 rechtstreeks aan de postbode, op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. (Let op: dit moet contant)© 2018 Petstra Kampeer en Ski | Printer 31 | 7741 ME Coevorden | +31(0) 524 593 704 | realisatie: Les Deux digital solutions