Petstra Kampeer en Ski

Sorry, op dit moment zijn we gesloten

PETSTRA, VOOR AL UW CARAVAN EN CAMPER ONDERDELEN

Caravan en camper onderdelen

Gaat u binnenkort op reis met uw caravan of camper en nog op zoek naar de juiste onderdelen? Als specialist in kampeervakanties treft u in onze showroom in Coevorden duizenden onderdelen en accessoires voor uw caravan of camper. Op deze manier helpen wij u weer met vertrouwen op weg.

Chemisch toilet

Liever niet ‘s nachts naar het toiletgebouw lopen? Dan is een chemisch toilet de ultieme uitvinding. Chemische toiletten zijn er in meerdere maten en uitvoeringen en zijn eenvoudig in een caravan, camper of tent te plaatsen. Kom langs in onze winkel, onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het toilet dat bij uw wensen past.

Toiletvloeistof

Een schoon toilet is niet alleen hygiënisch, maar zorgt er ook voor dat uw toilet goed doorspoelt. Bezuinig daarom niet op de toiletvloeistof. Wilt u gewicht besparen tijdens de reis met uw caravan of camper? Koop dat kleinere geconcentreerde flessen toiletvloeistof. Ook voor een chemisch toilet is het aan te raden om toiletvloeistof te gebruiken.

Dompelpomp

Zoekt u een dompelpomp voor uw caravan of camper? Let er dan op of u een dompelpomp of drukpomp nodig hebt. Ook is het belangrijk om de juiste capaciteit en druk op de dompelpomp te hebben. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste dompelpomp? Onze specialisten helpen u graag verder in onze showroom in Coevorden.

Drukregelaar

Met een drukregelaar kunt u zien hoeveel druk er op de gasfles staat en hoeveel druk er staat tijdens het opnemen van gas. Wij raden u om veiligheidsredenen aan om uw drukregelaar één keer in de vijf jaar te vervangen.