Petstra Kampeer en Ski

Sorry, op dit moment zijn we gesloten

SKI OF SNOWBOARD ONDERHOUD

Ski en snowboard onderhoud

Net zoals het belangrijk is om winterbanden onder de auto te nemen als u op wintersport gaat om voldoende grip te houden is het belangrijk on uw ski’s of snowboard onderhoud te geven voor voldoende grip op de ondergrond, een mooie ’rutsch’ en behoudt van uw materiaal.

Bij Petstra Kampeer en Ski is er een complete onderhoudsstraat ingericht om uw skies of snowboard het onderhoud te geven wat uw spullen verdienen. Met het computer gestuurde Montana machine park zijn uw ski’s of snowboard na behandeling weer in top vorm!

Wij verkopen bekende merken zoals Atomic, Head, Salomon, Rossignol, Nordica, Elan, Flow ect. Maar onderhoud doen wij aan alle merken. 

Prijslijst

Losse handelingen

Waxen € 7,50
Afstellen € 10,00
Afstellen nieuw ski’s € 50,00 (enkel voor de niet bij ons gekochte ski’s)

Onderhoudsbeurten ski (per paar)

Kinderski beurt € 15,00
Kleine beurt € 25,00 (Slijpen, kantenslijpen, waxen)
Grote beurt € 35,00 (Slijpen, kantenslijpen, belag reparatie, waxen)

Onderhoudsbeurten snowboard

Kleine beurt € 35,00 (Slijpen, kantenslijpen, waxen)
Grote beurt € 45,00 (Slijpen, kantenslijpen, belag reparatie, waxen)

Ski of snowboard laten slijpen

Wilt u uw ski’s of snowboard laten slijpen in Coevorden of omgeving? Als een van de grootste onderhoudscentra in de regio helpen onze ervaren onderhoudsexperts u om uw ski’s of snowboard weer in topconditie te krijgen. Dankzij kwalitatief slijpwerk van onze machines zijn uw ski’s of snowboard daardoor weer zo goed als nieuw en glijdt u als een speer de skipiste af.

Uw ski’s of snowboard laten waxen

Ski’s of snowboards waxen is een belangrijk onderdeel om uw materiaal in goede conditie te houden. In onze onderhoudsplaats kunt u uw ski’s of snowboards direct door ons laten waxen en krijgt u handige tips hoe u zelf uw ski’s of snowboard het beste kunt waxen. Op deze manier glijdt u weer soepel de piste af.