Petstra Kampeer en Ski

Onze winkel is open: 09:00 – 17:30

PETSTRA, UW OUTDOORKLEDING SPECIALIST

Outdoorkleding

Trotseer de natuur met onze kwalitatieve outdoorkleding. In onze winkel vindt u outdoorkleding voor onder andere wandelen, fietsen en bergbeklimmen. Onze kwalitatieve merken beschermen u tegen wind en regen, ademen en zijn snel droog. Alles om u een onvergetelijke ervaring in de natuur te bezorgen.

Hiking

Bereid u zich voor op een trektocht of gaat u hiken in bergachtig gebied? Dan kan het weer in korte tijd omslaan. Wij laten u niet in de kou staan en bieden in onze winkel kwalitatieve water- en winddichte kleding. Van een fleece-vest tot een hike legging, als om van uw trektocht een succes te maken.

Nordic Walking

Iedere stap telt en daarom is Nordic Walking zo populair. Onze specialisten helpen u op weg. Naast de juiste stokken die passen bij uw lengte vindt u in onze winkel ook schoenen en sokken die geschikt zijn voor Nordic Walking.

Wandelschoenen

Op zoek naar goede wandelschoenen? Let er dan op dat je tenen de voorkant van de schoen nooit raken. Het komt vaak voor dat uw wandelschoenen een maat groter zijn dan uw gewone schoenen. Zorg er daarom voor dan u de schoenen altijd past voor aanschaf. Bij ons in de winkel helpen wij u graag bij het vinden van de juiste schoen op maat.