Petstra Kampeer en Ski

Onze winkel is open: 09:00 – 17:30

Adresgegevens

Petstra Coevorden

Printer 31
7741 ME Coevorden
0524-593704
info@petstrakampeerenski.nl

KvK-nummer 04069076
BTW-nummer NL811668599B01

Lid van Outdoorspecialist.nl

Over Petstra Coevorden

Petstra is al jaren het bekende adres voor al uw kampeer artikelen, outdoor en natuurlijk ski en snowboard artikelen. Sinds 2014 zijn wij gevestigd in het pand van Eurotrek Campers.

Hier kunt u in de zomer terecht voor uw kampeer en outdoor artikelen. We hebben o.a. een groot assortiment wandelschoenen van diverse topmerken: Columbia, Dolomite, Grisport, Hanwag, Lowa en ON. Kom langs voor een goed advies en het passen van de juiste wandelschoen.

Eurotrek Campers Coevorden

Eurotrek Campers was voorheen gevestigd in Assen, maar na overname van Petstra Caravaning is Eurotrek gevestigd in het voormalige pand van Petstra in Coevorden. Eurotrek is dealer van de campermerken Bürstner, Knaus en Weinsberg. Naast nieuwe campers is er ook groot aanbod aan occasion campers. In 2010 is de werkplaats totaal vernieuwd voor de huidige generatie campers.  Eurotrek biedt naast onderhoud ook APK keuringen, Airco controle en vulling, uitlezen van boordcomputers en alle zaken die komen kijken bij onderhoud van opbouw en onderstel van de camper. Er is een aparte afdeling voor schadeherstel en met de vernieuwing is er een remmentestbank voor caravan onderhoud geïnstalleerd.

Neem ‘alvast’ een kijkje in de showroom van Petstra