Over ons

Petstrakampeerenski.nl is een webwinkel welke opgezet is door Petstra Kampeer en Ski ,Eurotrek Campers Coevorden en Recreama Caravans Groningen.

Petstra kampeer en ski is vanaf 2014 gevestigd in het pand van Eurotrek campers.
Petstra is al jaren het bekende adres voor al uw kampeer artikelen, outdoor en natuurlijk ski en snowboard artikelen.
Na een korte overname door Telstar gaat Petstra kampeer en ski weer door met producten en merken waar we al jaren goed in zijn.
Dit doen we in het pand van Eurotrek Campers.
Hier kunt u in de zomer terecht voor uw kampeer artikelen. En hebben wij een groot assortiment wandelschoenen van de topmerken, Hanwag, Hi-Tec Nijmegen, Salomon, Strato, Lowa en Gri sport. U kunt bij ons terecht voor goed advies en het passen van de juiste wandelschoen.
Bij ons kunt u ook proef liggen op luchtbedden of self inflateble matjes.

In de winter gaan de kampeer artikelen eruit en komen alle wintersport artikelen in de winkel.
U kunt bij ons de Ski-topmerken, Dynastar, Atomic, Head, Salomon, Nordica, Elan,l Kastle  en Rossignol
En in de kleding kunt U bij ons o.a. de merken zoals Peak Performance, Kilpi, Rehall, Jack Wolfskin, Salomon, Spyder, Luhta, Icepeak, Killtec etc. vinden
Een mooie wintersport vakantie begint bij de Erkende Wintersport Specialist

Eurotrek Campers in Coevorden was voorheen in Assen gevestigd maar met overname van de camper activiteit van Petstra Caravaning hebben ze daar de grote showroom van Petstra betrokken. Ze zijn dealer van de campermerken Bürstner, Knaus en Kabe. Naast nieuwe campers is er ook groot aanbod aan occasion campers. In 2010 is de werkplaats totaal vernieuwd voor de huidige generatie campers. Zo doen we nu naast onderhoud ook APK keuringen, Airco controle en vulling, uitlezen van boordcomputers en alle zaken die komen kijken bij onderhoud van opbouw en onderstel van de camper. Er is een aparte afdeling voor schadeherstel en met de vernieuwing is er een remmentestbank voor caravan onderhoud geinstalleert.