Petstra Kampeer en Ski

Sorry, op dit moment zijn we gesloten

PETSTRA, UW WINTERSPORT SPECIALIST

Wintersport

Na de zomervakantie beginnen de eerste wintersportkriebels bij meer dan één miljoen Nederlanders alweer te komen. Het is belangrijk dat u goed voorbereid op weg gaat voor de wintersport. Petstra helpt u graag bij het vinden van de juiste wintersportkleding en wintersportuitrusting!

Winterkleding

Bij Petstra Coevorden vindt u alle winterkleding om warm de koudste maanden van het jaar door te komen. De juiste winterkleding beschermt u tegen sneeuw en nattigheid. In onze showroom winkel vindt u daarom een ruim assortiment winterkleding zodat u er warmpjes bij zit deze winter.

Skiverhuur

Gaat u een week of minder per jaar op wintersport? Dan is het voordeliger om ski’s, een snowboard of zelfs een skibox te huren. Laat u vrijblijvend adviseren in onze winkel over de mogelijkheden en ga goed voorbereid op reis.
Check onze verhuurpagina voor meer informatie

Skikleding

Tijdens de wintersportvakantie is goede skikleding essentieel. Petstra biedt u daarom een ruim assortiment aan ski jassen, skibroeken, skihandschoenen en andere skikleding. In onze winkel in Coevorden past u direct onze kleding en krijgt u op maat advies.

Skies

Gaat u skiën tijdens uw wintersportvakantie? Zorg er dan voor dat u goed voorbereid op reis gaat.
Hierover meer info graag!

Snowboard

Op zoek naar het perfecte snowboard? Ontdek in onze winkel de nieuwste snowboards.
Snowboards, Check!

Bootfitting

Wilt u zonder pijn skieën of snowboarden en fitter aan het einde van de afdaling staan?
Lijkt me interessant!

Neem ‘alvast’ een kijkje in de Wintersport showroom van Petstra