Petstra Kampeer en Ski

Onze winkel is open: 09:00 – 17:30

PETSTRA, UW SNOWBOARD SPECIALIST

Snowboard

Op zoek naar het perfecte snowboard? Ontdek in onze winkel de nieuwste snowboards voor het seizoen voor zowel freestyle, freeride, alpine racing als all-mountain. Wij helpen u te bepalen welk type snowboard het beste bij uw wensen past.

Snowboard onderhoud

Wilt u ook voldoende grip op de piste? Dan is het belangrijk om uw snowboard eens per jaar te slijpen en te waxen. Dankzij onze computergestuurde onderhoudsbeurt krijgt uw snowboard de aandacht die het verdient en is het na behandeling weer in topvorm. Daarnaast krijgt u van ons praktische tips om uw snowboard goed te onderhouden.

Uw snowboard afstellen

Het is redelijk eenvoudig om je snowboard thuis af te stellen, maar heeft u liever dat Petstra dit voor u doet? Geen probleem! Kom naar onze winkel en onze specialisten helpen u graag verder!

Snowboard laten slijpen

Wilt u uw snowboard laten slijpen in Coevorden of omgeving? Als een van de grootste onderhoudscentra in de regio helpen onze ervaren onderhoudsexperts u om uw snowboard weer in topconditie te krijgen. Dankzij kwalitatief slijpwerk van onze machines is uw snowboard daardoor weer zo goed als nieuw en glijdt u als een speer de skipiste af.

Uw snowboard laten waxen

Een snowboard waxen is een belangrijk onderdeel om uw snowboard in goede conditie te houden. In onze onderhoudsplaats kunt u uw snowboard direct door ons laten waxen en krijgt u handige tips hoe u zelf uw snowboard het beste kunt waxen. Op deze manier glijdt u weer soepel de piste af.