Petstra Kampeer en Ski

Sorry, op dit moment zijn we gesloten

PETSTRA, UW WINTERKLEDING SPECIALIST

Wintersportkleding

Bij Petstra vindt u alle winterkleding om warm de koudste maanden van het jaar door te komen. De juiste winterkleding beschermt u tegen sneeuw en nattigheid. In onze showroom winkel vindt u daarom een ruim assortiment winterkleding zodat u er warmpjes bij zit deze winter.

Winterjassen

Een goede winterjas is onmisbaar voor een fijne wintersportvakantie. In onze winkel vindt u gerenommeerde merken winterjassen voor zowel heren als dames en helpen onze medewerkers u graag een winterjas uit te zoeken die het beste bij uw figuur past.

Skikleding

Tijdens de wintersportvakantie is goede skikleding essentieel. Petstra biedt u daarom een ruim assortiment aan ski jassen, skibroeken, skihandschoenen en andere skikleding. In onze winkel in Coevorden past u direct onze kleding en krijgt u op maat advies.

Ski jas

Bij een ski jas is het van belang dat deze comfortabel en licht is. U bent tijdens het skiën namelijk continu in beweging en dan is bewegingsvrijheid wel zo fijn. Zorg daarom dat de jas water- en winddicht is en dat deze goed aansluit op uw skibroek. Zo voorkomt u dat opstuivende sneeuw onder uw ski jas terecht komt.

Skibroek

U wilt niet alleen dat een skibroek comfortabel zit, maar ook dat deze over uw schoenen valt en goed ademt. Daarnaast is het belangrijk dat de skibroek waterdicht is. Wij weten precies waar uw skibroek aan moet voldoen en helpen u in onze winkel met een advies op maat.

Skischoenen

Een goed paar skischoenen met de juiste flexwaarde zorgt ervoor dat u veilig de skipiste af kunt. De flexwaarde van uw skischoenen moet tussen de 70 en de 130 liggen. Deze waarde verschilt per persoon en de ervaring die hij of zij heeft. Laat daarom altijd een voetanalyse maken van uw voeten en kom vrijblijvend langs in onze winkel in Coevorden