Petstra Kampeer en Ski

Onze winkel is open: 09:00 – 17:30

PETSTRA, UW OUTDOOR SPECIALIST

Outdoor

Petstra is dé outdoorwinkel in Coevorden en omgeving. Bij ons vindt u alles op het gebied van kamperen en wintersport. Onze kwalitatieve merken en gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat u met een gerust hart naar buiten kan om te genieten van de (ongerepte) natuur.

Wandelkleding

Bereid u zich voor op een grote wandeltocht? Let er dan op dat uw wandelkleding afgestemd is op verschillende weersomstandigheden en uw persoonlijke voorkeuren. Draag altijd meerdere lagen zodat u zich kunt aanpassen en altijd beschermd bent tegen weer en wind. Onze specialisten helpen u graag op weg.

Bergschoenen

Bij Petstra vindt u bergschoenen die u écht naar de top brengen. Wij bieden een ruime keuze aan bergschoenen, wandelschoenen en trekkingschoenen die niet alleen goed ademen, maar ook beschermen tegen de elementen van de natuur. Onze bergschoenen zijn gemaakt voor de echte avonturier die graag net een stap verder wil gaan.

Outdoorkleding

Trotseer de natuur met onze kwalitatieve outdoorkleding. In onze winkel vindt u outdoorkleding voor onder andere wandelen, fietsen en bergbeklimmen. Onze kwalitatieve merken beschermen u tegen wind en regen, ademen en zijn snel droog. Alles om u een onvergetelijke ervaring in de natuur te bezorgen.

Outdoor kleding

Trotseer de natuur met onze kwalitatieve outdoorkleding
Hierover meer info graag!

Wandelschoenen

Op zoek naar goede wandelschoenen? Let er dan op dat je tenen de voorkant van de schoen nooit raken.
Check onze wandelschoenen

Rugzakken

Bij een rugzak is het belangrijk dat deze comfortabel aanvoelt en goed op uw rug past…Lijkt me interessant!

Neem ‘alvast’ een kijkje in de Outdoor showroom van Petstra