Petstra Kampeer en Ski

Onze winkel is open: 09:00 – 17:30

PETSTRA & BOOTFITTING

Bootfitting

Wilt u zonder pijn skiën of snowboarden en fitter aan het einde van de afdaling staan? Onze bootfitting service maakt uw ski- of snowboardschoenen écht op maat. Wij zorgen ervoor dat uw schoenen als gegoten zitten en u niet meer last heeft van pijnlijke schenen, dikke kuiten of knieklachten.
Ja! maak een afspraak

Heeft u last van uw voeten?

Heeft u tijdens het skiën of snowboarden last van pijnlijke voeten? Zitten uw ski- of snowboardschoenen niet optimaal? Of wilt u gewoon de beste skischoen of snowboardschoen op maat? Dan is bootfitting de oplossing. Bij Petstra Kampeer en Ski hebben wij de juiste kennis en het beste materiaal om ervoor te zorgen dat u geen pijnlijke voeten hebt tijdens het skiën/snowboarden.

Maar wat is bootfitting eigenlijk??

Bootfitting is het op maat maken van skischoenen en snowboardschoenen door de schoenen aan te passen aan jouw voeten. Voordat we dit doen, maken we een analyse van je voeten op onze 3D scanner van BOOTDOC. Soms blijkt hieruit dat het probleem ook opgelost kan worden met een op maat gemaakt zooltje.
De buitenschaal van een skischoen is van hard kunststof gemaakt dat moeilijk in te lopen is, maar wij kunnen de schoen oprekken of de schoen op bepaalde plekken frezen. We hebben een machine om de buitenschaal op te rekken (zie afbeeldingen) en een frees om de buitenschaal te frezen. Met het oprekken van de buitenschaal zijn we een halve dag bezig.

In de binnenschoen kunnen wij materiaal wegnemen en/of speciale pads plaatsen zodat de schoen optimaal zit. Hier zijn wij binnen 30 minuten mee klaar. Kom langs in de winkel en wij helpen u graag verder

 
Ja! Maak een bootfitting afspraak

Neem ‘alvast’ een kijkje in de Wintersport showroom van Petstra