Bootfitting

Heeft u tijdens het skiën of snowboarden last van pijnlijke voeten? Zitten uw ski- of snowboardschoenen niet optimaal? Of wilt u gewoon de beste skischoen of snowboardschoen op maat? Dan is bootfitting de oplossing. Bij Petstra Kampeer en Ski hebben wij de juiste kennis en het beste materiaal om ervoor te zorgen dat u geen pijnlijke voeten hebt tijdens het skiën/snowboarden.
Bootfitting is het op maat maken van skischoenen en snowboardschoenen door de schoenen aan te passen aan jouw voeten. Voordat we dit doen, maken we een analyse van je voeten op onze 3D scanner van BOOTDOC. Soms blijkt hieruit dat het probleem ook opgelost kan worden met een op maat gemaakt zooltje.
De buitenschaal van een skischoen is van hard kunststof gemaakt dat moeilijk in te lopen is, maar wij kunnen de schoen oprekken of de schoen op bepaalde plekken frezen. We hebben een machine om de buitenschaal op te rekken (zie afbeeldingen) en een frees om de buitenschaal te frezen. Met het oprekken van de buitenschaal zijn we een halve dag bezig.

In de binnenschoen kunnen wij materiaal wegnemen en/of speciale pads plaatsen zodat de schoen optimaal zit. Hier zijn wij binnen 30 minuten mee klaar. Kom langs in de winkel en wij helpen u graag verder!