Petstra Kampeer en Ski

Sorry, op dit moment zijn we gesloten

PETSTRA, UW SKI SPECIALIST

Skiën

Gaat u skiën tijdens uw wintersportvakantie? Zorg er dan voor dat u goed voorbereid op reis gaat en u niet alleen de juiste skikleding in huis hebt, maar dat ook uw ski’s goed zijn afgesteld, gewaxt en geslepen. Op deze manier geniet u met volle teugen van uw vakantie.

Ski onderhoud

Wilt u ook voldoende grip op de piste? Dan is het belangrijk om uw ski’s eens per jaar te slijpen en te waxen. Dankzij onze computergestuurde onderhoudsbeurt krijgen uw ski’s de aandacht die zij verdienen en zijn na behandeling weer in topvorm. Daarnaast krijgt u van ons praktische tips om uw ski’s goed te onderhouden.

Uw ski’s afstellen

Wilt u weten of uw ski’s goed zijn afgesteld? In onze winkel berekenen wij voor u de juiste DIN-waarde en stellen samen met u de skibindingen af. Op deze manier verkleint u de kans op nare valpartijen en kunt u met een gerust hart de skipiste af.

Ski’s laten slijpen

Wilt u uw ski’s laten slijpen in Coevorden of omgeving? Als een van de grootste onderhoudscentra in de regio helpen onze ervaren onderhoudsexperts u om uw ski’s weer in topconditie te krijgen. Dankzij kwalitatief slijpwerk van onze machines zijn uw ski’s daardoor weer zo goed als nieuw en glijdt u als een speer de skipiste af.

Uw ski’s waxen

Ski’s waxen is een belangrijk onderdeel om uw skimateriaal in goede conditie te houden. In onze onderhoudsplaats kunt u uw ski’s direct door ons laten waxen en krijgt u handige tips hoe u zelf uw ski’s het beste kunt waxen. Op deze manier glijdt u weer soepel de piste af.

PAS OP!! OPLICHTING!!


WIJ VERKOPEN GEEN TICKETS VOOR FC GRONINGEN OF DE TCS AMSTERDAM MARATHON!
Op Marktplaats is er iemand die namens Petstra Kampeer Winkel tickets voor de bovenstaande evenementen verkoopt.
Degene die dit doet is een oplichter!
Koop geen tickets van deze persoon, of iemand die onze naam of logo gebruikt op Marktplaats.

Dit zal sluiten in 20 seconden