Petstra Kampeer en Ski

Sorry, op dit moment zijn we gesloten

PETSTRA, UW WANDELSCHOENEN SPECIALIST

Wandelschoenen

Op zoek naar goede wandelschoenen? Let er dan op dat je tenen de voorkant van de schoen nooit raken. Het komt vaak voor dat uw wandelschoenen een maat groter zijn dan uw gewone schoenen. Zorg er daarom voor dan u de schoenen altijd past voor aanschaf. Bij ons in de winkel helpen wij u graag bij het vinden van de juiste schoen op maat met behulp van een 3D voet scan.

Nordic Walking

Iedere stap telt en daarom is Nordic Walking zo populair. Onze specialisten helpen u op weg. Naast de juiste stokken die passen bij uw lengte vindt u in onze winkel ook schoenen en sokken die geschikt zijn voor Nordic Walking.

Bergschoenen

Bij Petstra vindt u bergschoenen die u écht naar de top brengen. Wij bieden een ruime keuze aan bergschoenen, wandelschoenen en trekkingschoenen die niet alleen goed ademen, maar ook beschermen tegen de elementen van de natuur. Onze bergschoenen zijn gemaakt voor de echte avonturier die graag net een stap verder wil gaan.

Trekking

Bereid u zich voor op een trektocht of gaat u hiken in bergachtig gebied? Dan kan het weer in korte tijd omslaan. Wij laten u niet in de kou staan en bieden in onze winkel kwalitatieve water- en winddichte kleding. Van een fleece-vest tot een hike legging, als om van uw trektocht een succes te maken.