Petstra Kampeer en Ski

Onze winkel is open: 09:00 – 17:30

OP ZOEK NAAR EEN BIJZETTENT?

Bijzettenten

Bijzettenten zijn ideaal voor kinderen die tijdens de kampeervakantie apart willen en mogen slapen. Het zijn vaak kleinere tenten die naast een grotere tent staan en sommige modellen zijn geschikt tot zelfs vijf personen. Bijzettenten zijn daarnaast geschikt trekking. Let dan wel op de waterdichtheid. Wij vertellen u er graag meer over in onze showroom.

Tenttapijt

Een tenttapijt zorgt voor meer comfort in een tent of voortent en zorgt ervoor dat uw tent schoon blijft. Een tenttapijt kan op alle ondergronden gelegd worden en is volledig vocht- en schimmelbestendig. Wij raden aan om onder een tenttapijt altijd een grondzeil of worteldoek te leggen.

Haringen

Haringen zijn er in verschillende materialen. Bij tentharingen is het belangrijk dat u weet welke ondergrond er aanwezig is op uw vakantielocatie. Aan de hand van deze informatie weten onze medewerkers precies welke haringen u nodig heeft om succesvol uw vakantie  te verankeren.

Tentstokken

Tentstokken vormen de basis van uw tent en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Glasfiber tentstokken zijn stevig en goedkoop, maar minder geschikt om vaak op en af te breken. Aluminium of zelfs carbon tentstokken zijn duurder maar gaan ook langer mee. Laat u vrijblijvend adviseren in onze showroom en zet succesvol uw tent op.

Stormbanden

Doordat de weersomstandigheden steeds heftiger worden is een stormband voor uw tent aan te bevelen. Een stormband is een extra zekering en helpt u om uw voortent of luifel te beschermen tegen hevige wind of storm. Span de stormband af op ongeveer twee meter en gebruik bij voorkeur drie stormbanden.