Petstra Kampeer en Ski

Onze winkel is open: 09:00 – 17:30

 PETSTRA, VOOR AL UW KAMPEER EN OUTDOOR ARTIKELEN

Gasflessen

Bij Petstra vindt u verschillende gasflessen. Kom langs in onze showroom voor advies over uw gasfles. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Benegas lichtgewicht gasfles

Benegas is dé kunststof gasfles en tot 50% lichter dan stalen gasflessen, zonder dat dit ten koste gaat van de inhoud. Het duurzame composietmateriaal van de gasfles roest niet en dankzij de transparante omhulsel zie je exact hoeveel gas er nog in de fles zit. Geen wonder dat Benegas zeer populair is bij kampeerders en barbecue fanaten.

Shell gasfles

Deze gasfles is voor het koken of verwarmen op de camping. U kunt de gasfles onder meer  gebruiken voor een gasbarbecue, terrasverwarmer. Bent u op zoek naar een Shell gasfles? Wij zijn een van de gerenommeerde distributiepunten in Coevorden en omgeving.

Gasvulling

Petstra is een van de grootste en voordeligste leveranciers van gasflessen in Coevorden en omgeving. In onze winkel helpen wij u graag om uw gasflessen om te ruilen. Laat het vullen van uw gasfles altijd door een professional doen, Een statiegeldfles of ruilfles kunt u niet laten hervullen.

DIN gasfles

DIN gasflessen zijn voorzien van een DIN-gaskraan en hebben een permanente rubberen (kunststof) ring in de gaskraan. Na aankoop is de DIN gasfles in uw bezit en mag u deze zodoende bij elk vulstation laten vullen. Let erop dat bij het hervullen van uw DIN gasfles deze opnieuw wordt gekeurd. Sinds 2021 hebben DIn gasflessen een inhoud van 3 kilogram.

Campingaz

De kampeeruitrusting is niet compleet zonder een goede gasfles. Campingaz-gasflessen zijn dankzij hun kleine formaat licht en daardoor ideaal voor kampeerders. Een ander groot voordeel is dat de Campingaz fles op diverse plaatsen in Europe eenvoudig ingewisseld kan worden. Daardoor kunt u ook tijdens uw vakantie in het buitenland blijven koken en verwarmen